Konditoriet

Servering

I vår konditoriservering kan du avnjuta ett riktigt svenskt fika. En kopp kaffe, våra goda bullar, ett wienerbröd, lite småkakor eller en smaskig bakelse i lugn och ro.

Sitt en stund och jobba, surfa eller läs en bok medans du njuter av det gammaldags konditoriets läckerheter. Om du är lite hungrig kan du beställa någon av våra goda smörgåsar eller en sallad.

Vid fint väder kan du slå dig ned på vår härliga uteservering.

Välkommen!

Frukost

Mellan 07 och 10 kan du njuta av vår frukostservering med frallor, ägg, yoghurt, juice och mer.

Spana in vår miljö som har 50-60-tals karaktär med en blandning av nya och gamla möbler från tillverkare i Tibro. Ett sideboard från Skaraborgs Möbelindustri AB, ett matbord från Skaraborgs möbelindustri AB och det lilla trebenta bordet från Alberts möbler AB.

Afternoon tea

Tisdagar i Tibro kan man boka afternoon tea där det är härligt uppdukat med nybakade scones, lemon curd och marmelad. Ett kakfat fyllt med godsaker och en liten räktoast bjuds du även på. Under sommaren har vi uppehåll men mellan september och maj månad är man välkommen att boka!
Kostnaden är 195 kronor per person och orkar du inte äta upp allt kan du få med en påse hem.

Välkommen att göra din bokning! »

Lunchutbud

Är du sugen på något lite mera matigt att äta så finns det lite olika lunchalternativ som vi serverar på vardagar.

Ett flertal olika sallader, matpaj och pannkakor med sylt & grädde.

Välkommen att ta din lunchpaus hos oss!

Vardagsrummet

Vårt avskilda vardagsrum kan användas för konferens, minnesstunder, föreningsmöten eller andra möten när man vill sitta lite för sig själv, dagtid eller kvällstid.

Kontakta oss för mer information »