Om oss

 

Nutid

Bagare Brage är ett gammalt anrikt konditori som sedan 1 September 2016 drivs i ny regi. Konditoriet drivs numera av Marie och PeO Andersson som har som ambition att hålla hög kvalité på goda bakverk och gott bröd. Sedan 1 september 2020 finns vi även med bageri och servering i Skövde.

Vi driver servering och butik där vi har allt från tårtor, bakelser, småkakor till härligt vetebröd. Varje morgon bakar vi färskt matbröd och du kan köpa din frukostfralla hos oss. Om du är sugen på en frukostbuffé kan du komma in till oss och äta eller så kan du köpa med dig en frukostpåse. När du vill ha en bakelse, är sugen på ett wienerbröd eller längtar efter en kanelbulle är serveringen och butiken också öppen för dig. Vi utvecklar successivt verksamheten med nya produkter och tjänster och är tacksamma för dina idéer och önskemål.

 

Historia

Konditoriet startade på femtiotalet i samma lokaler och har haft flera olika ägare genom åren. Nilssons konditori, Hjelms konditori, Kurt Bagare och de sista 33 åren, sedan 1983, Konditori Bagare Brage med familjen Brage Normark som ägare.

Brage var en mycket duktig bagare med rötterna från Juhlins konditori i Skövde. Han arbetade tillsammans med frun Christina och barnen Ann och Eddy och drev konditoriet framgångsrikt och med mycket gott rykte för sina goda tårtor och bakverk.